• english_news
    “DAISHO” Nabe (Hot Pot) Soup for Meat Ingredients
    2020年6月29日
  • english_news
    “S&B” Torokeru Curry 1kg (for commercial use)
    2020年6月1日
  • english_news
    Echigo Honami Rice (Niigata Produced) 2kg / 5kg
    2020年6月22日
  • english_news
    “YAOKIN” Umai Sugar Rusk / Umai Wa (Mentai, Cheese, Yasai Sarada) / Umaibo
    2020年5月22日
  • english_news
    “TATENOKAWA” Junmai Daiginjo Sake
    2019年10月30日
  • english_news
    “HAMADA SHUZO” Japanese Craft Gin JUJU 700ml
    2019年8月6日
  • english_news
    Sakoshi Bay Oysters from Ako
    2019年1月28日
  • english_news
    Diced Beef Steak
    2020年10月13日
  • english_news
    “ASUZAC FOODS” Freeze-dried products
    2019年4月4日
NEWS
Porcelain Ware Made in Japan
Diced Beef Steak
“TAKEWA SUISAN” Shime Saba (from Norway) for Raw Consumption
“GYOKUROEN” Kombu-cha (Kelp tea) 70g
Soy Milk Cream Daifuku / Cream Daifuku / Japanese Style Daifuku / Warabi Mochi / Dango
Chihominori Rice (Niigata Produced) 1kg NEW CROP
“SHINSHUICHI MISO” Inaka Miso 1kg / Itacho Gonomi Shiro Miso 1kg
Nito Junmai Daiginjo Omachi 48 / Nito Junmai Ginjo Dewasansan 55
“NAKANO SHUZO” Chiebijin Junmaishu / Chiebijin Junmai Ginjo Yamdanishiki / Chiebijin Junmai Daiginjo / Chiebijin Kocha Umeshu