• english_news
    “SOMI FOODS” Ramen Soups
    2018年12月6日
  • english_news
    Daifuku, Western Style Daifuku, Seasonal Wagashi
    2020年1月28日
  • english_news
    “NISHIKIYA KITCHEN” Curry / Soup/ Rice Porridge
    2022年7月8日
  • english_news
    “AJIKAN” Seafood Leg Sticks (Imitation Crab Meat)
    2021年6月2日
  • english_news
    “SANYO” Sapporo Ichiban Ramen Packs and Otafuku Okonomi Yakisoba
    2018年10月26日
  • english_news
    “TACHIBANA FOODS” Corn on the Cob
    2019年4月1日
  • english_news
    “NIPPN” Rice Flour Takasago 115
    2018年10月22日
  • english_news
    Chopped Takana 1kg
    2022年3月14日
  • english_news
    Frozen Ready Meals
    2020年7月2日
NEWS
“TAKEWA SUISAN” Shime Saba (from Norway) for Raw Consumption
“GYOKUROEN” Kombu-cha (Kelp tea) 70g
Soy Milk Cream Daifuku / Cream Daifuku / Japanese Style Daifuku / Warabi Mochi / Dango
Chihominori Rice (Niigata Produced) 1kg NEW CROP
“SHINSHUICHI MISO” Inaka Miso 1kg / Itacho Gonomi Shiro Miso 1kg
Nito Junmai Daiginjo Omachi 48 / Nito Junmai Ginjo Dewasansan 55
“NAKANO SHUZO” Chiebijin Junmaishu / Chiebijin Junmai Ginjo Yamdanishiki / Chiebijin Junmai Daiginjo / Chiebijin Kocha Umeshu
Yuki no Bosha Yamadabo Namazake
Hokkaido Mille Crepe Strawberry / Chocolate